Επιλογή Γλώσσας: Eng / Gr
 
Έκθεση κεραστικών

Ε: Από πού μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα τις Νίκης ;

 
A: Τα προϊόντα μας διατίθενται σε υπεραγορές και καταστήματα σε όλη την Κύπρο αλλά όπως επίσης και στο παραδοσιακό κατάστημα μας στον Αγρό. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στους ακολούθους αριθμούς.
 
Λευκωσία / Λάρνακα             99694818 ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΤΡΟΜΗΛΙΔΗΣ 
Λεμεσός / Πάφος                  99490905 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΠΡΗΣ 
 
Περισσότερες πληροφορίες   99580585 NIKH ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ
 
 
 
Ε:  Ποτέ ιδρύθηκε η εταιρία ;
 
A: Η εταιρία Niki Agathocleous ltd ιδρύθηκε από την Κυρία Νίκη Αγαθοκλέους το 1989 στον Αγρό οπού τα προηγούμενα χρονιά η κυρία Νίκη έφτιανε γλυκά του κουταλιού και μαρμέλαδες για φίλους και γνωστούς.
 
 
 
Ε: Γιατί να επιλέξω τα προϊόντα τις Νίκης ;
 
A:  Το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά υλικά χωρίς καθόλου συντηρητικά, τα 20 χρονιά εμπειρίας μας, η επιμονής στην παράδοση αλλά όπως επίσης η ποιότητα και το σύστημα υγιεινής τροφίμων ISO 20000 μας φερόμουν στη πρώτη θέση προτίμησης.
 
 
Ε:  μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα τις Νίκης από το εξωτερικό ;
 
A: Τα προϊόντα μας διατίθενται σε περισσότερες από 6 χώρες συμπεριλαμβανομένου Αγγλίας, Γαλλίας, Αμερικής, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Αυστραλία.
 
 
 
Ε: Πιο είναι το πιο πολυζήτητο προϊόν της εταιρίας  ;
 
A: Το γλυκό καρυδάκι είναι το πιο γνωστό μας προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις.
 
 
 Ε: Μπορώ να φάω τα γλυκά της Νίκης όταν είμαι διαβητικός  ;
 
A: Η εταιρία μας θέλοντας να ικανοποιήσει και του διαβατικούς κατασκευάζει γλυκά του κουταλιού και μαρμέλαδες για δίαιτα και διαβατικούς χωρίς καθόλου προσθετή ζάχαρη. χρησιμοποιώντας  μονό υποκατάστατο ζάχαρης σορβιτόλη.